• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • 17 nya direktlinjer med SAS från Skandinavien i sommar

  17 nya direktlinjer till totalt 6 nya destinationer. Det presenteras i SAS sommarprogram. Två intressanta nyheter är Cornwall Newquay från Köpenhamn och Marseille från Arlanda.

  17 nya direktlinjer med SAS från Skandinavien i sommar
  Pedn Vounder Beach i Cornwall och gamla staden i Szczecin. Foto: Istock

  SAS fortsätter att öka sitt utbud. Inför sommaren 2019 öppnar flygbolaget ett flertal nya linjer från Skandinaviens största flygplatser.

  – Vi vill att fler ska resa med oss och upptäcka världen, men till ett mindre klimatavtryck. Därför arbetar SAS med att skapa ett hållbart resande, i form av olika satsningar som biobränsle, nya flyg med lägre bränsleförbrukning och utsläpp och exempelvis genom att minska matsvinnet och plast ombord, säger Rickard Gustafson, vd, SAS, i ett pressmeddelande. 

  Från Arlanda är det Catania på Sicilien, Marseille, Neapel och Reykjavik som är nyheterna medan Landvetter får en direktlinje till Faro i Portugal. Köpenhamn i sin tur får nya direktlinjer till polska Szczecin, Florens, Catania, Marseille och Cornwall, Newquay. 

  Cornwall ligger i södra England och lockar bland annat med vackra kustlinjer, mild temperatur och söta fiskebyar. Hamnstaden Szczecin ligger i nordvästra Polen, vid kanten av Dabiesjön. Här finns söta torg, mysiga promenadstråk samt flera parker och stränder. 

  SAS sommarnyheter – nya destinationer och direktlinjer:

  Från Stockholm: Marseille, Catania, Neapel, Reykjavik. Från Göteborg: Faro 

  Från Oslo: Faro och Antalya. Från Bergen: Nice, Alanya Från Stavanger: Alanya

  Från Köpenhamn: Szczecin, Florens, Marseille, Catania, Cornwall Newquay. Från Århus: Rom, Faro

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!