• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Nytt direktflyg till Dominikanska republiken

  Vintersäsongen 19/20 blir det smidigare för nordiska resenärer att åka till Dominikanska republiken. Då börjar nämligen Finnair med direktflyg från Helsingfors till Punta Cana.

  Nytt direktflyg till Dominikanska republiken
  Nästa vinter börjar Finnair med direktflyg från Helsingfors till Punta Cana, Dominikanska republiken. Foto: Getty Images

  Med start i december 2019 kommer Finnair flyga direkt från Helsingfors till Punta Cana i Dominikanska republiken. Det kommer att avgå ett plan varje fredag mellan den 13:e december 2019 och 27:e mars 2020. 

  – Vi är otroligt glada över Finnairs nya direktlinje som gör det möjligt för resenärer från Helsingfors att flyga direkt till Punta Cana och som ger resenärer nya möjligheter att upptäcka paradiset. Punta Cana är Dominikanska Republikens mest extravaganta och populära destination. Välsignad med en av Karibiens längsta sandstränder – hela 48 kilometer lång med skyhöga kokospalmer är Punta Cana en plats för vila och avkoppling vid havet, säger Patricia Polanco de Olmos, Vd på Dominikanska Republikens Turistbyrå för Norden, i ett uttalande. 

  TUI blev år 2017 den första arrangören i Sverige att erbjuda charter med nonstopflyg till Dominikanska republiken under vintersäsongen. 

   

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!