• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Charterarrangören nylanserar tågresor

  Ving hakar på den stora trenden att börja arrangera tågresor. Den första går till Davos i Schweiz.

  Charterarrangören nylanserar tågresor
  Foto: Ving

  Senast Ving hade tågresor i sitt utbud var år 2010. Men nu hakar charterarrangören på tågsemestertrenden och lanserar en resa till ‎Schweiz.

  – Vi märker av den ökade efterfrågan på resor med tåg och är nu glada över att kunna presentera premiärresan till de vackra bergsmiljöerna i närheten av Davos, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef på Ving.

  Resan arrangeras i samarbete med resebyrån tågbokningen.se och företaget Systrar i bergen. Den kommer att gå av stapeln den 21 september och beräknas ta cirka 26 timmar. Tåget avgår från Stockholm och resenärerna kommer att färdas via Köpenhamn, Hamburg, Basel och Landquart innan man når slutmålet Davos.  

   

  Davos är Europas högst belägna stad. Foto: Getty Images

  Väl framme på destinationen väntar dagar fyllda av bland annat vandring i den härliga alpmiljön. 

  – Vi gläder oss åt denna spännande resa och att få dela med oss av vår passion för de vackra bergen runt Davos. Bergen är en plats för alla oavsett nivå, och vi ser fram emot att få visa våra favoritplatser, säger Johanna Nygård, grundare och VD på Systrar i bergen.

  Priset för denna tågresa startar på 14 995 kronor. Då ingår resan tur och retur, lokala transporter samt boende fem nätter på Hotel Waldhuus Davos. 

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!