• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Fortsatt satsning på tågresor hos charterarrangören

  I februari hakade Ving på tågsemestertrenden och lanserade en resa till Davos i Schweiz. Nu fortsätter satsningen med en ny tåg- och vandringsresa till Engelberg, som går av stapeln i oktober.

  Fortsatt satsning på tågresor hos charterarrangören
  Foto: Ving

  Intresset för tågsemester är stort. Tidigare i år lanserade Ving tågsemestrar på nytt och den första resan som går till Davos den 21 september sålde snabbt slut. Nu erbjuder researrangören ännu en tåg- och vandringsresa. Denna gång till de vackra bergsmiljöerna i Engelberg, som också ligger i Schweiz.  

  – Vi märker av den ökade efterfrågan på resor med tåg och är glada över att nu kunna presentera ytterligare en resa. Detta parallellt med vår storsatsning på klimatkompensation där vi som enda stora semesterföretag kompenserar utsläppen för samtliga flygresor som våra kunder bokat via Ving, både med vårt eget och andra flygbolag, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef på Ving, i ett uttalande. 

  Den 5–12 oktober 2019 äger tåg- och vandringsresan till Engelberg rum. Foto: Ving

  Den 5 oktober bär det av. Det finns 30 platser på resan som kommer att ta cirka 26 timmar. Längs vägen sker fyra byten – i Köpenhamn, Hamburg, Basel och Luzern. 

  Väl på plats i Engelberg kommer dagarna att fyllas med vandring. Resenärerna kommer bo på hotellet Ski Lodge Engelberg. 

  Precis som resan till Davos arrangeras denna tågresa i samarbete med tågresebyrån "Tågbokningen.se" samt företaget "Systrar i bergen", vars erfarna vandringsguider skräddarsytt innehållet och kommer att delta på resan.

  Intresserad? Läs mer här

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!