• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Hyr tält inför vandringsresan istället för att köpa

  Snart drar vandringssäsongen igång och i samband med den är det många som tältar. Om du vill slippa köpa ett tält kan det vara bra att känna till att Naturkompaniet börjar hyra ut tält i alla butiker från och med 1 juni.

  Hyr tält inför vandringsresan istället för att köpa
  Foto: Getty Images

  Inför sommarens vandringssäsong börjar Naturkompaniet hyra ut tält från Fjällräven i sina butiker. Ambitionen är att få fler att uppleva naturen på ett hållbart och okomplicerat sätt. 

  – Att ge sig ut och tälta ska varken behöva vara dyrt eller krångligt. Många köper ett tält som sedan ligger oanvänt resten av året. Då kan hyra vara ett bättre alternativ, säger Naturkompaniets vd Henrik Hoffman, i ett pressmeddelande. 

  En till fördel med uthyrningen är att man får chansen att testa sig fram till vilken typ av tält man behöver innan ett eventuellt köp.

  – Med det här samarbetet är vår gemensamma målsättning att inspirera till att njuta av naturen och med tältuthyrningen når vi också fler förstagångsanvändare, som ska kunna få sin första tältupplevelse i ett riktigt bra tält och på så sätt få en positiv upplevelse som gör att man vill fortsätta tälta, säger Emma Gustafsson på Fjällräven. 

  Här är priserna som gäller för tältuthyrningen:  

  1 000 kr per vecka, 500 kr per helg, extra natt 250 kr. 

  Läs mer här

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!