• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Upptäck norra Englands populäraste städer med nya tågpasset

  Upplev den härliga kulturen i Newcastle, magnifik shopping i Leeds, musikhistoria i Liverpool, intressanta museum i Hull och de nya kajerna i Manchester. Allt på en och samma tågbiljett.

  Upptäck norra Englands populäraste städer med nya tågpasset
  Det nya tågpasset gäller på tågbolaget TransPennine Express. Foto: Pressbild

  Det är Resia Travel Group som satsar på ett samarbete med North of England City Experience. Tågpasset gör att du under fyra flexibla resdagar kan resa fritt mellan de fem städerna Liverpool, Manchester, Leeds, Hull och Newcastle-Gateshead i norra England.

  – Sedan vi släppte försäljningen av Interrailbiljetter i våras har vi fått väldigt många förfrågningar av kunder som vill upptäcka Europa genom ett tågfönster. För att möta efterfrågan ytterligare gör vi alltså den här satsningen som kommer att hjälpa svenskarna att förälska sig i andra engelska städer än London. Varför inte kombinera riktigt bra shopping och nattliv i Leeds med fotboll i världsklass i Liverpool eller Manchester? Det här är en fantastisk möjlighet att upptäcka massor på ett mycket enkelt, hållbart och prisvärt sätt, säger Lina Eklund, PR-specialist på Resia.

  Tågpasset är giltigt i åtta dagar och börjar gälla från den dag du gör din första tågresa. Du behöver inte förboka några sittplatser utan väljer själv var och när du vill åka och sätter dig på en ledig plats ombord. Passet gäller på tågbolaget TransPennine Express och det går bra att boka året runt. För den som redan har sommarens planer spikade kanske det känns lockande att boka in en härlig långweekend i höst? Priset är 1 409 kr för en vuxenbiljett. 

  Läs mer och boka här

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!