• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Bo i 90-tals inspirerad och chockrosa takvåning

  Takvåningen, som ser ut som att en rosa färghink exploderat, är en ny pop-up lägenhet uthyrd via Hotels.com. Kolla in takvåningen som sägs vara 90-talets rosaskimrande drömrum.

  Bo i 90-tals inspirerad och chockrosa takvåning
  Regnbågsrosa pop-up rum i Los Angeles. Foto: Hotels.com

  Hotels.com har lanserat ett nytt pop-up rum på Barsala i centrala Los Angeles, inspiread av 90-tals designern Lisa Frank. Rummet gör rosaskimrande drömmar till verklighet. Det är ett regnbågens sagoland med nostalgi från årtiondet som gav oss blonderat Spice Girls, spike-hår och flanellskjortor.

  Lägenheten är en rymlig takvåning med färgrika regnbågsfönster, ljusa himmelska sängar och Instagram-vänliga väggmålningar. Gäster som vistas i det temporära pop-up-rummet har även 90-talets snacksfavoriter från USA i minibaren gratis.

  – Vi ville designa ett rum som firar allt från 90-talet, och ingenting skriker bardomsnostalgi mer än dessa ikoniska mönster och detaljer", säger Adam Jay, ordförande för Hotels.com.

  Rummet kommer att vara bokbart från den 11 oktober till den 27 oktober, endast på Hotels.com. Det går att boka flertalet nätter från 199 USD per natt, vilket motsvarar omkring 1,977kr.

  För att boka en vistelse på Barsala-lägenheten i centrala Los Angeles, besök Hotels.com:s hemsidan.

  Foto: Hotels.com

  Foto: Hotels.com

  Foto: Hotels.com

  Foto: Hotels.com

  Foto: Hotels.com

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!