Annons
Annons
Annons
Natursköna Sardinien. Foto: Secret Escapes.

Natursköna Sardinien. Foto: Secret Escapes.

Hela denna artikel är ett annonssamarbete med Redaktionen
Partner

Så sparar du tusentals kronor på semestern

Sommaren börjar äntligen göra entré på riktigt efter en ganska tung vår och vi är många som knappt kan vänta på att få åka iväg på sommarsemester med sol, värme, vackra stränder och inte minst massor av god mat. Men det som ibland kan sätta käppar i hjulet är ju det här med budget.

Text: Redaktionen • 2015-06-16 Uppdaterad 2021-06-23

Boka en lyxig solsemester idag – klicka här

För inte kan väl en lyxig sparesort med havsutsikt på Mallorca, eller en glittrig och glammig vistelse på franska rivieran vara något som vem som helst har råd med? Eller en lyxig resort för vuxna på Sardinien med flyg inkluderat? Om det ändå fanns ett sätt att få råd med lyxhotell världen över… Det finns det. Och knepet är enklare än vad du tror.

Så sparar du tusentals kronor på semestern
Hotel Radisson Blu 1835 Hotel & Thalasso, Cannes, Frankrike.

Secret Escapes är en medlemsklubb med över 10 miljoner medlemmar, som erbjuder rabatterade priser på lyxhotell och paketresor världen över med upp till 70 procent rabatt på ordinarie pris. Varje vecka presenteras nya fantastiska erbjudanden till destinationer över hela världen. Vad är då hemligheten? Ja, inte ens de lyxigaste hotellen vill ju stå med tomma rum. Genom Secret Escapes kan de fylla sina bäddar och samtidigt ge förmånliga priser till medlemmarna i denna exklusiva klubb. Det är win-win för alla parter!

Det är kostnadsfritt att bli medlem och det är ett är ett perfekt sätt att spara in några tusenlappar när du vill unna dig det lilla extra på semestern, oavsett om du planerar att åka på en solsemester eller spendera några dagar i en storstad.

Om du ändå föredrar kära gamla Svedala i sommar har vi härliga sommarerbjudanden för den perfekta romantiska minisemestern, vare sig du föredrar en herrgårdsvistelse i Bohuslän, ett pampigt slott utanför Stockholm eller en skybar i centrala Malmö.

Ta del av våra kampanjer och bli medlem kostnadsfritt idag!

Så sparar du tusentals kronor på semestern

Text: Redaktionen • 2015-06-16
Partner

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top