• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Språk och kultur - kombinera din nästa resa med att lära dig något nytt

  Det är aldrig försent att lära sig något nytt eller göra något man drömt om länge. Med en kombinerad språk- och aktivitetsresa kan du bocka av minst två måsten från din bucket list redan i sommar.

  Språk och kultur - kombinera din nästa resa med att lära dig något nytt
  Bocka av måsten från din bucket list i sommar - lär dig ett språk kombinerat med en aktivitet

  Vi tänker allt mer på hur vi reser och varför, det ska vara meningsfullt och vi vill gärna uppleva något utöver det vanliga. Det bekräftas bland annat i senaste resebarometern som genomfördes av Vagabond. Där framkom det att över 30 procent reser för att äta och dricka gott och omkring 17 procent reser för att uppleva kultur och natur.

  Så vad sägs om att resa till en plats som du länge velat besöka eller återvända till och kombinera det med att lära sig ett språk och surfa, laga mat, dansa salsa eller spela gitarr? Språkreseföretaget ESL – Språkutbildning Utomlands, som har språkresor till hela 250 resmål och fler kombinationer där du kan kombinerar att lära sig ett språk med total språkfördjupning, med att regelbundet praktisera en sport, en kulturell aktivitet, eller en specifik hobby.

  Nu tänker du kanske, "men jag är för gammal för att åka på språkresa" – pyttsan säger vi då. För även om språkresor ofta förknippas med ungdomar som reser till Storbritannien för att prata engelska och festa, så finns det ingen anledning att tro att du inte kommer att få ett resminne för livet. Att dessutom få möjligheten att kombinera språkinlärningen med ett komplement ökar inte bara glädjen och inlärningstakten, utan de hjälper även till att minnas de nya elementen och förstärker språkkompetensen.

  De olika programmen inom ESL:s "Språk PLUS" finns från nybörjare till avancerade, ger dig tillfälle att praktisera språket "i skarpt läge" och att anpassa din språkresa till dina intressen eller passioner. ESL håller dessutom låga priser och en lägstaprisgaranti. Genom den får du tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett billigare alternativ på samma resa.

  Vill du också åka på språkresa kombinerat med en aktivitet? Läs mer här!

  Mat, yoga och dans

  Kurserna inom ESL:s "Språk PLUS" är varierade och många. Nedan listar vi tre av våra favoriter.


  Om ESL
  * ESL är vald till bästa
  språkreseförmedlare i Europa.
  * ESL har en lägstaprisgaranti som gör att du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett billigare alternativ i Sverige, för samma kurs på samma skola och på samma villkor.
  * När du bokar genom ESL får du gratis och personlig service så att din resa blir så som du vill ha den.
  * Under 2016 har hittills 97 procent av ESL studenter rekommenderat företagets språkresor till sina närmaste.  
  * ESL erbjuder ett stort utbud – du kan lära dig hela 23 språk genom kurser utspridda på 250 resmål.
  * ESL språkutbildningar är erkända av kvalitetsorgan inom utbildning och turism.  

  För mer inspiration – beställ en gratis katalog här.

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!