Australienbloggen

Missa inte Adelaide!

2013-11-14 11:27 2 kommentarer
Kategori: Adelaide, South Australia

Nu befinner jag mig i Adelaide, staden som så många svenskar missar, eftersom de har så bråttom upp längs östkusten. Det är allt bra synd eftersom man då inte får se pärlor som Kangaroo Island, vindistrikten och Flinders Ranges för att bara nämna några saker. Till just Flinders Ranges reser jag imorgon. Denna bergkedja 50 mil norr om Adelaide har länge legat på min lista över ställen som jag vill se i Australien. Nu är det äntligen dags.

En sak till som ni inte får se om ni skippar Adelaide: Grisstatyer.

image.jpg
image.jpg
Ett sånt svin!

Verket heter "A Day Out" och kan ses på Rundle Mall; gågatan mitt i centrum. Konstnärens namn är Marguerite Derricourt.

2013-11-14 11:27 2 kommentarer
Kategori: Adelaide, South Australia

Johan Drejenstam

Hej, jag heter Johan Drejenstam och kan inte sluta att tänka på Australien. Jag räknar om penningsummor till flygbiljetter som det står Sydney på, jag spelar didgeridoo och drömmer ständigt om nästa resa till Down Under.
Kommentera gärna det jag skriver.
Vill du kontakta mig nås jag på johan.drejenstam(at)australienbloggen.se

Webbfrågan

  • Hur tränar du helst under resan?

Vagabonds nyhetsbrev

Över 20 000 läsare! Vagabonds nyhetsbrev är gratis och kommer till dig en gång i veckan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206