Fifty by 30

Kirin Ichiban Shibori Garden

2015-05-21 14:55 4 kommentarer
Kategori: Tokyo

frozen_beer.jpg

Sommaren har kommit till Tokyo, och det innebär att Beer Garden-säsongen håller på att dra igång för fullt! Tiden på året när uteserveringar slår upp i små gränder och uppe på hustak, med utsikt över staden. I Shibuya är det Kirin Ichiban Shiobori Garden och deras "mobile beer truck", som byter läge varje sommar, som väcker mest uppmärksamhet, mycket tack vare deras berömda "frozen beer". En kall Kirin, som är en av Japans vanligaste ölsorter, toppad med fryst ölskum i form av ölslush. Innan man kommer in på Kirin Garden får man en minigenomgång om hur ölen bryggs och får provsmaka några av ingredienserna. En minst sagt populär attraktion i Shibuyaområdet en varm sommarkväll!

kirin.jpg

2015-05-21 14:55 4 kommentarer
Kategori: Tokyo

Anonym 1730202916

Frilansande digital kommunikatör och skribent, bosatt i London. Tidigare Tokyo. Digital nomad. Jag gillar resor, människor, カラオケ och att skriva. Mitt mål är att besöka 50 länder innan jag fyller 30 år.


Besökta länder: 49 (senast Ecuador)

Webbfrågan

  • Hur tränar du helst under resan?

Vagabonds nyhetsbrev

Över 20 000 läsare! Vagabonds nyhetsbrev är gratis och kommer till dig en gång i veckan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842