Indien-bloggen

Indien i julklapp

2015-12-09 15:27 Kommentera

NDBorasPersonguideElefanten.jpeg

Ge bort Indien i julklapp. Det vore väl en fin present till någon som du gillar.

Till den som
är på väg dit: min Indien – personlig guide (Vagabond/Norstedts, 2013). Köp boken här - och varför inte lägga till Vagabond nr 10.2015 med 30 sidor reportage och restips om Indien (som du köper i samma webbshop).

Till den som vill lära sig mera om landet Indien: min reportage- och faktabok Indien – elefanten som började dansa (Bilda, 2007, med bilder av Håkan Elofsson). Köp den boken här.

Till den som
gillar äventyr och feelgood-berättelser: min dokumentärroman New Delhi–Borås (Månpocket, 2014). Innan du bestämmer dig, läs ett provkapitel ur boken här. Och här kan du köpa boken för bara 49 kr.

EnbokenforfattareNDBoras.jpeg

Har du ännu inte bestämt om att New Delhi–Borås är rätt bok att ge bort i julklapp, kolla då först in den här halvtimmslånga intervjun med mig från SVT:s Kunskapskanalen. Intervjun handlar om mina Indienresor i allmänhet och om boken New Delhi–Borås i synnerhet. Klicka här för att se intervjun på UR Play.

2015-12-09 15:27 Kommentera

Per J Andersson

Jag är redaktör på Vagabond sedan starten 1987 - och därtill besatt av Indien, som jag ständigt reser till. Senaste 30 åren har det blivit hundratals reportage och hittills fem böcker om landet, senast dokumentärromanen New Delhi-Borås. Har du frågor om Indien? Maila per@vagabond.se.

Webbfrågan

  • Hur tränar du helst under resan?

Vagabonds nyhetsbrev

Över 20 000 läsare! Vagabonds nyhetsbrev är gratis och kommer till dig en gång i veckan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842