Londonbloggen

Frank's Cafe

2016-05-13 12:11 Kommentera

franks.jpg

Frank's Cafe var en av de första barerna som öppnades på en takterrass i London och startade redan 2008 i Peckham, en stadsdel som då mest var känt för att vara en stökig och ganska så farlig del av London. I takt med att stadsdelen har förändrats har har Franks blivit en riktig klassiker och hit vallfärdar nu människor från alla delar av stan, framförallt under soliga helgdagar.

IMG_7150.JPG

Första gången man kommer hit kan man lätt bli lite förvånad då du måste ta dig genom ett övergivet parkeringshus och upp för alla trapporna i detta för att på toppen hitta till baren.

IMG_7145.JPG
IMG_7147.JPG

Här tycker jag att du ska ta en drink och njut av Londons skyline. Det finns inget som ger mig mer sommarkänslor i London än att ta en Aperol Spritz tillsammans med vänner i eftermiddagssolen på en takterass, och då gärna på Franks!

Baren har öppet från maj till september så ska du besöka London under dessa månader så passa på att njuta av detta ställe.

2016-05-13 12:11 Kommentera

Anonym 1347181662

Entreprenör, tv-reporter & dokumentärproducent. Kallar London för mitt hem men du finner mig ofta på äventyr runt om i världen. Förkärlek för sydöstra London, långa tågresor och dåliga kriminalromaner.
"När en är trött på London är en trött på livet.

Webbfrågan

  • Hur tränar du helst under resan?

Vagabonds nyhetsbrev

Över 20 000 läsare! Vagabonds nyhetsbrev är gratis och kommer till dig en gång i veckan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842