Vår man på Mallorca

…och apropå guldställen

2014-12-12 16:19 Kommentera
Kategori: tips & sånt, utsikt, vandring

fredag_12dec.jpg
En hälsning från ’Mirador Xim Quesada’ ovanför Sóller-dalen

Idag sken solen så skippade vardagen och tog på oss träningskläder för en tur upp i Barranc de Biniaraix och till utkiksplatsen 'Mirador Xim Quesada', högst upp på Cornador Gran (956 m) med utsikt över hela Sóller-dalen.


Trevlig helg!


// MARTIN

2014-12-12 16:19 Kommentera
Kategori: tips & sånt, utsikt, vandring

Anonym 760497361

Jag heter Martin och jag växlar mitt boende mellan Mallorca & Stockholm. Jag är fotograf & creative director på Défenseur de la Foi och ena halvan av bandet Sonicfleet. Skriver och fotar om självklarheter, hemligheter och eventuellt några oklarheter, men framför allt om mitt magiska Mallorca. Finns även på Twitter & Instagram.

Webbfrågan

  • Hur tränar du helst under resan?

Vagabonds nyhetsbrev

Över 20 000 läsare! Vagabonds nyhetsbrev är gratis och kommer till dig en gång i veckan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842