Resa • Fota • Skriva

Pole Pole

2014-11-21 08:57 Kommentera

November månad är inte den mest inspirerande för fotografer. Men den här månaden har jobben avlöst varandra och det har snurrat lite väl fort ibland.

Idag har jag satt mig ner på ett café för att skriva om resor. Om fantastiska minnen och utmaningar. Lyssnar till afrikanska toner och drömmer mig tillbaka till Kilimanjaros väggar.

Minns särskilt tre citat på swahili som ständigt upprepades av våra tanzaniska guider under den långa, och stundvis mycket tuffa, vandringen upp till Uhuru Peak.

"Hakuna matata" allting löser sig

"Pole Pole" långsamt långsamt

"Poa" allt är bra

Tar dem till mig, ännu en gång, och bromsar livet för en stund.

Trevlig helg!

Expeditionsresor-Bildförslag-textplatta.jpg
Pole pole - hela vägen upp till toppen

2014-11-21 08:57 Kommentera

Anonym 734434842

Frilans. Fotograf. Journalist. Föreläsare.
Som allra helst reser, berättar om resor och inspirerar till resor. Nära och långt bort. Yttre och inre. Med bilder och ord som flätar allt samman.

Det finns alltid nya vinklar där ute...

Blogroll

Webbfrågan

  • Hur tränar du helst under resan?

Vagabonds nyhetsbrev

Över 20 000 läsare! Vagabonds nyhetsbrev är gratis och kommer till dig en gång i veckan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842