Weekendbloggen

Fredagstips: Zakynthos

2013-05-10 09:21 Kommentera

zakynthos-navagio1.jpg
Foto: hotels-holiday.com

En av Greklands vackraste öar kan du nu uppleva under en vecka med flyg och ospecificerat hotell för endast 1199 kr.

Avresa från Arlanda den 10/5, hemresa 17/5 med SAS.

I maj är dessutom ett utmärkt tillfälle att besöka medelhavet då temperaturerna är höga men inte olidliga och då blommor och träd fortfarande blommar.

800_blue-caves-view-zakynthos-island-greece.jpg
Foto: travel-landscape.com

2013-05-10 09:21 Kommentera

Sofia Sofroniadou

Sofia är journalist och mediaproducent och har arbetat på flera av Sveriges stora mediehus. På Vagabond.se driver Sofia Weekendbloggen där hon tipsar om sina favoriter på hemmaplan och runt om i världen och i resemagasinet Vagabond dyker hon upp som frilansskribent. Själv beskriver hon sig som en rastlös och ojordad tänkare och bjuder gärna sin omgivning på ett gott skratt!

Blogroll

Webbfrågan

  • Hur tränar du helst under resan?

Vagabonds nyhetsbrev

Över 20 000 läsare! Vagabonds nyhetsbrev är gratis och kommer till dig en gång i veckan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842