Weekendbloggen

Timelaps från Brandeglio

2014-08-26 19:07 Kommentera

Det känns nästan som en evighet sedan vi lämnade underbara Brandeglio i Toscana efter att endast ha varit borta i drygt tre veckor.

Idag fick jag dock en fantastisk video, en timelaps, som våra skotska vänner Martin och Sarah Grant filmade från terassen på huset vi hyrde.

En helt fantastisk utsikt och en helt fantastisk by som är väl värd ett besök för den som vill uppleva det genuina Toscana.

Om man skulle vilja övernatta en natt eller två kan jag absolut rekommendera våra vänner Adrian och Louises B&B, Castagni´d´Oro.

Skulle ni vara intresserade av att besöka Brandeglio under en längre period finns det flera hus i byn som hyrs ut till turister. Kontakta mig gärna om ni vill komma i kontakt med någon av dem!!

Och glöm inte att njuta av videon!! =)

Foto & redigering: Martin Grant

2014-08-26 19:07 Kommentera

Sofia Sofroniadou

Sofia är journalist och mediaproducent och har arbetat på flera av Sveriges stora mediehus. På Vagabond.se driver Sofia Weekendbloggen där hon tipsar om sina favoriter på hemmaplan och runt om i världen och i resemagasinet Vagabond dyker hon upp som frilansskribent. Själv beskriver hon sig som en rastlös och ojordad tänkare och bjuder gärna sin omgivning på ett gott skratt!

Blogroll

Webbfrågan

  • Hur tränar du helst under resan?

Vagabonds nyhetsbrev

Över 20 000 läsare! Vagabonds nyhetsbrev är gratis och kommer till dig en gång i veckan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842