Weekendbloggen

Ett hem för gudarna - Mount Olympos

2014-09-08 20:15 Kommentera
Kategori: Grekland, Naturupplevelser

IMG_2224.png
Vattenfallen vid Olympos..

Efter ett hett dygn vid Meteora både under solen och i vilda diskussioner skulle det nu bli skönt att ta oss till högre, svalare höjder. Till lummiga skogar, magiska vattenfall och vackra solnedgångar.

Vi tog landsvägen runt bergen mot kusten och var framme vid Mount Olympos några timmar innan solnedgången. Snart hade vi hittat en övernattningsplats i kuststaden Litochoro, ett litet B&B inhyst i ett äldre pars villa. Och efter en efterlängtad gyrossupé lade vi oss tidigt för att orka med en heldag fylld av naturupplevelser!!

2014-09-08 20:15 Kommentera
Kategori: Grekland, Naturupplevelser

Sofia Sofroniadou

Sofia är journalist och mediaproducent och har arbetat på flera av Sveriges stora mediehus. På Vagabond.se driver Sofia Weekendbloggen där hon tipsar om sina favoriter på hemmaplan och runt om i världen och i resemagasinet Vagabond dyker hon upp som frilansskribent. Själv beskriver hon sig som en rastlös och ojordad tänkare och bjuder gärna sin omgivning på ett gott skratt!

Blogroll

Webbfrågan

  • Hur tränar du helst under resan?

Vagabonds nyhetsbrev

Över 20 000 läsare! Vagabonds nyhetsbrev är gratis och kommer till dig en gång i veckan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842