Publishing

Låt Vagabond göra jobbet!

I samarbete med Egmont Tidskrifter startar Vagabond en hel avdelning för uppdragspublicering. Med förlagets samlade resurser i ryggen hjälper vi företag och organisationer att kommunicera med sina kunder.

Resemagasinet Vagabond har en unik position både i resebranschen och på mediemarknaden. Ett starkt varumärke som signalerar trovärdighet, oberoende och kunskap. Med 25 års erfarenhet bakom oss törs vi säga att vi kan det här med resor och att göra tidning.

Några exempel på våra verksamhetsområden:

Kund- och medlemstidningar

Kundtidningar blir en allt viktigare kommunikationskanal för företag. 
Våra erfarna journalister, formgivare och projektledare hjälper dig att skapa en färdig produkt från ax till limpa. Vi har bland annat hjälpt researrangören Sembo att producera magasinet "Semester".

Redaktionellt innehåll

Vi skräddarsyr färdiga paket med resereportage, producerade av Vagabonds prisbelönta skribenter och fotografer.  Vi har samarbetat med Sydsvenskan, Legally Yours, TT Spektra, Upsala nya Tidning, Femina med flera.

Guider

Abonnera på våra cityguider med uppdaterad information från städer över hela världen. En ovärderlig tjänst för att skapa trafik till en sajt. 
Exempel på kunder som vi samarbetar eller har samarbetat med: SAS, Travellink, Ticket, Resfeber, DN.

Övrigt

Vi kan även hjälpa er att skapa nyhetsbrev, pressmeddelanden, kataloger, appar och trycksaker. De flesta önskemål går att uppfylla.

Intresserad av att veta mer?

Kontakta Fredrik Brändström för vidare information
E-post: fredrik@vagabond.se