• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Vagabond som e-tidning!

  Nu finns Vagabond som e-tidning! Du som redan prenumererar på papperstidningen får givetvis tillgång till e-tidningen utan extra kostnad. Är du helårsprenumerant får du dessutom fri tillgång till samtliga äldre e-tidningar i arkivet - utan extra kostnad!

  Vagabond som e-tidning!

  Du kan välja mellan tre olika sätt att läsa e-tidningen. Vi hoppas att du testar samtliga och väljer det som passar dig bäst!

  1) Datorn

  För att få tillgång till e-tidningen behöver du skapa ett medlemskap på vår hemsida vagabond.se vilket tar cirka 1 minut. I samband med att du blir medlem på hemsidan fyller du i ditt prenumerationsummer för att verifiera att du är prenumerant. Efter slutförd registrering får du ett aktiveringsmail med en länk som du måste klicka på för att aktivera ditt medlemskap på sajten. Efter att du aktiverat ditt medlemskap och du loggat in syns länken "Låst innehåll" högst på upp på sidan genom vilken du kan läsa e-tidningar utan extra kostnad. Är du helårsprenumerant får du tillgång till samtliga äldre e-tidningar som finns uppladdade i arkivet - utan extra kostnad!
   
  Klicka här för att registrera dig och börja läsa e-tidningen via hemsidan.

  2) Mobiltelefonen (iPhone eller Android)

  Du kan nu ladda ner appen Vagabond gratis i Appstore och Google Play. I apparna loggar du in med din e-postadress som användarnamn och ditt postnummer som lösenord. De utgåvor som ingår i din prenumeration kommer att ha en "Läs nu" knapp, medan utgåvor som inte ingår kommer att kunna köpas. Observera att du som är helårsprenumerant får tillgång till samtliga digitala utgåvor bakåt i tiden.
   
  iPhoneanvändare - Klicka här
  Androidanvändare - Klicka här

  3) Surfplattan (iPad eller Android-surfplatta)

  Vår app är anpassad till surfplattor och vi rekommenderar dig att läsa e-tidningen via appen.
   
  iPadanvändare - Klicka här
  Androidanvändare - Klicka här
   
  Välkommen till den digitala Vagabond!

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!