• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Las Vegas: Nu kan du gifta dig på Taco Bell

  Snabbmatsrestaurangen Taco Bell i Las Vegas har infört en ny valmöjlighet på menyn: Ett bröllopspaket.

  Las Vegas: Nu kan du gifta dig på Taco Bell
  Foto: Pressbild.

  Har du alltid drömt om att gifta dig under en air av matos och tacokrydda, väggar glittrande med frityrolja och med accesoarer gjorda av enportionsförpackingar av starksås? Inte? 

  Nu kan du det i alla fall. 

  Det är snabbmatskedjan Taco Bells flaggskeppsbutik i Las Vegas som lanserar det nya konceptet. Med start i sommar kommer par kunna knyta hymnens band i restaurangens egna kapell.  

  Efter ceremonin väntar ett tolvpack tacos, champagne och en tårta gjord av kanelbullebollar.

  I paketet ingår en bröllopsreception för upp till 15 personer och tillbehör som matchande t-shirts för paret, en bukett med starksås-påsar och en fluga till brudgummen med samma tema.

  Priset på kalaset går på 600 dollar, eller cirka 5397 kronor, en rätt billig summa jämfört med hur mycket ett bröllop annars brukar kosta. Mer pengar att lägga på smekmånaden alltså! 

  Känner du att Taco Bell inte riktigt är din grej? Här kommer några flera udda platser att gifta sig på.

  Säg ja i köpcentrumet – USA

  På USA:s största köpcentrum Mall of America i Minneapolis, går det att gifta sig i gallerian mellan shoppingrundorna. Efter ceremonin kan ni dessutom fira med några vändor på någon av köpcentrumets bergochdalbanor. 

  Foto: Istock.

  Ta er bröllop till en ny nivå – flera länder 

  Tillsammans med 20 av sina närmaste vänner och bekanta kan par gifta sig 50 meter upp i luften på en dinglade plattform upphöjd i en stor lyftkran. Företaget bakom konceptet heter Dinner in the Sky och är aktiva i flera länder. För adrenalinälskande par finns även möjligheten att avsluta ceremonin med ett högtidligt bungyjumphopp.

  Foto: Marriage in the sky.

  Föreviga era löften bland fossiler – Storbritannien

  Säg ja till varandra bland tyrannosaurus och andra utdöda djur. I engelska Newcastle kan vetenskapsälskande par gifta sig på Great North Museeum tillsammans med hela 500 gäster.

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!