• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Köpenhamns bästa vandrarhem för en billig weekend-resa

  Ska du på en weekend till Köpenhamn med en tajt budget? Här är tre bra, och billiga hostels.

  Köpenhamns bästa vandrarhem för en billig weekend-resa
  Copenhagen Downtown har en livlig atmosfär och bra läge. Foto: Pressbilder

  Bedwood hostel – hållbart i Nyhavn

  Nyöppnade Bedwood Hostel är beläget i ett av de historiska husen som kantar Köpenhams pittoreska Nyhavns-distrikt. Här står hållbarhet i fokus och mycket av materialet är återvunnet. Vandrarhemmet erbjuder sällskapsytor, ett gästkök, en tvättstuga och cykeluthyrning. Man kan bo i antingen ett privat rum eller i sovsal med plats för 6 till 12 personer. 

  Urbanhouse – hipsternäste i Vesterbro

  Trendiga Urbanhouse ligger ett stenkast från Köpenhamns centralstation och erbjuder både privata rum och sovsalar. Här finns flera sällskapsytor där gäster kan spela biljard, kolla på film eller dricka öl från lokala mikrobryggerier. Hyr en cykel, delta i en yoga- eller salsaklass, häng i den gröna utegården eller gadda dig i vandrarhemmets tatueringstudio. 

  Copenhagen Downtown – prisvinnande hostel 

  Copenhagen Downtown ligger, som namnet antyder i hjärtat av Köpenhamn – inte långt från Tivoli och flera av stadens mest populära museum. De moderna sovsalarna och 88 rummen är individuellt inredda och hotellet erbjuder bekvämligheter som gratis wifi och gratis middag, tvättrum och uthyrning av Ipads och cyklar.  I sällskapsrumet finns både biljardbord och sällskapsspel och i den välbesökta baren anordnas temakvällar som till exempel pajätartävlingar och musikaftnar. 

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!