• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • 3 fina hotell i Rom under 500-lappen

  Tar du in på vandrarhem får du mer pengar till restaurangbesök och andra nöjen. Vagabond har listat tre tips på budgetboenden i Rom.

  3 fina hotell i Rom under 500-lappen
  Den trevliga baren på Generator hostel. Foto: Pressbilder

  Generator hostel 

  Nyöppnade och hippa Generator ligger i närheten av centralstationen. Här finns gott om sociala utrymmen och även en bar, en restaurang och ett läckert kafé fyllt med godsaker. Totalt erbjuder vandrarhemmet 75 privata rum och sovsalar, samtliga inredda i individuella stil. 

  The Beehive

  Ekovänliga Beehive ligger också i närheten av Roms Termini-station. Här finns en mysig trädgård, ett sällskapsrum fullproppat med böcker och en vegetarisk restaurang. Förutom 12 privata rum och sovsalar erbjuder hotellet även gästhus för större sällskap.

  Yellow Hostel

  Är ett självutnämnt party-vandrarhem som ligger 10 minuters gångväg från Termini och 15 minuter till Colosseum. Och beskrivningen är nog rätt passande, förutom en nattklubb i källaren och en bar på bottenvåningen, brukar vandrarhemmet anordna festkvällar i en chartrad buss. Här finns även en takterass, tvättrum, hårsalong, cykelparkering och ett kök som gästerna får använda. 

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!