• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Vagabondpodden om världens skönaste vandringar

  Att koppla ner, checka ut och stressa av. I senaste avsnittet av Vagabondpodden berättar yogaläraren Ulrica Norberg om vandrandets helande kraft och tipsar om världens bästa vandringar.

  Vagabondpodden om världens skönaste vandringar
  I detta avsnitt av Vagabonds podcast "Resor med Vagabond" snackar vi med Ulrica Norberg om världens bästa vandringar. Foto: GettyImages

  Ulrica Norberg, som är aktuell med boken Nomad – den läkande kraften i att vandra och bli ett med naturen, är inte bara yogalärare. På sitt visitkort skulle hon också kunna skriva: journalist, filmvetare, hälso-, meditations- och andningscoach samt lärare för andra yogalärare.

  Hon vill kombinera vandring med personlig utveckling och kreativitet och ser naturen och vandringen som en slipstenen som kan hjälpa till med att utveckla oss själv.

  En av hennes käpphästar är att man inte behöver ge sig ut på långa avancerade expeditionsresor eller göra extrema och fysiskt utmanande vandringar.

  Det kan lika gärna vara korta promenader i hembygden – kanske med ett tema: litterära vandringar, pilgrimsvandringar, botaniska vandringar, vandringar i fädernes spår etc.

  Ulrica på vandring i världen.

  I det här avsnittet av podcasten Resor med Vagabond berättar hon om såväl en familjekris som förändrade synen på livet som vandringen som helande kraft. Dessutom listar hon världens vackraste vandringar i åtta länder på fyra kontinenter.

  Boken Nomad av Irica Norberg
 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!