Annons
Annons
Till Köpenhamn och flera andra destinationer i Norden kan du som fyllt 12 men ännu inte 25 resa billigt med Norwegian. Foto: Thinkstock

Till Köpenhamn och flera andra destinationer i Norden kan du som fyllt 12 men ännu inte 25 resa billigt med Norwegian. Foto: Thinkstock

Nyhet

Ungdomsbiljetter på lågprisflyget

Lågprisflygbolaget Norwegian inför rabatter för ungdomar upp till och med 25 år. Ungdomsbiljetterna ska finnas till försäljning från och med idag tisdag.

Text: Per J Andersson • 2014-11-18 Uppdaterad 2014-11-18

Idag tisdag inför Norwegian särskilda rabatter för ungdomar. Rabatten gäller ungdomar från 12 och upp till och med 25 år och gäller samtliga inrikesresor i Sverige samt mellan de nordiska huvudstäderna Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn, enligt pressmeddelande från flygbolaget. Till sommaren 2015 kommer man även att kunna köpa ungdomsbiljetter mellan Stockholm och Bergen i Norge.

– Vi är glada över att kunna erbjuda ungdomar upp till och med 25 år ännu billigare flygbiljetter och hoppas det ger dem större möjlighet att resa oftare, oavsett om det är för att resa hem till vänner och familj eller av andra skäl, säger Charlotte Holmbergh Jacobsson, informationschef på Norwegian.

Biljetterna kostar från 299 kr per enkel resa. Men trots att ungdomsbiljetterna ska finnas till försäljning från och med tisdag 18 november finns de ännu inte på flygblagets svenska bokningssajt.

Du som läst den här notisen om Norwegian är kanske intresserad av:

Granskning Norwegian stäms för flygförseningar.


Text: Per J Andersson • 2014-11-18
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top