• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Spana in Miamis nya skyskrapa

  Attraktionen "Skyrise Miami" är tänkt att locka både internationella turister och inhemska adrenalinknarkare i staden. Den 305 meter höga skyskrapan förväntas att vara redo att ta emot besökare år 2019.

  Spana in Miamis nya skyskrapa
  Skissbild.

  Affärer, konferenslokaler och restauranger och nattklubbar. Skyrise som just nu byggs i Miamis Biscayne Bay-kvarter är tänkt att vara ett helt nytt nöjescenter för både invånare och turister.

  Här kan besökare få vidsträckta vyer över staden från någon av de tre observationsdecken, äta mat och shoppa, men även höja pulsen i någon av skrapans adrenalinfyllda attraktioner.

  I Sky Plunge kommer besökare kunna kasta sig ut i luften i ett 152 meter fall innan de rycks tillbaka upp igen av en bungyliknande anordning. Attraktionen Sky Drop är fastsatt på byggnadens utsida och liknar Gröna Lunds-attraktionen Fritt Fall. Här får 12 personer åt gången uppleva ett vertikalt dropp på 183 meter i hastigheter på upp till 153 kilometer i timmen.

  Dessutom kommer här finnas roterande glaspoddar där besökare erbjuds en 360-graders utsikt över Miami och en virtual-reality-teater med plats för 72 personer. 

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!