• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Finnair lanserar direktflyg från Stockholm till Thailand och Miami

  Många svenskar drömmer om en vinter på soligare breddgrader. Såpass mycket att Finnair bestämt sig för att lansera tre nya direktlinjer från Arlanda flygplats i Stockholm till tre solsäkra resmål – Bangkok, Phuket och Miami!

  Finnair lanserar direktflyg från Stockholm till Thailand och Miami
  Sugen på sommar i vinter? Finnair börjar flyga direkt från Arlanda till tre soliga resmål. Foto: Gettyimages & Finnair.

  22 oktober lyfter Finnairs första plan från Arlanda med siktet inställt på Bangkok. Det finska flygbolaget planerar sedan att fortsätta flyga direkt till Thailands huvudstad fem gånger per vecka under hela vintersäsongen. Till Phuket kommer direktflygen gå varje söndag, och till Miami i USA är det varannan vecka som gäller.

  – Detta är några av de absolut populäraste vinterdestinationerna för svenskar. Vi vet att många just nu planerar sina vinterresor i takt med att världen öppnar upp och vi ser fram emot att välkomna dem ombord på våra Airbus A350, säger Ole Orvér från Finnair.

  Solig strandpromenad i Miami. Foto: Gettyimages.

  Alla flygresor kommer att ske i flygplansmodellen Airbus A350. Thailandsflygen går sedan ett par dagar att boka medan flygresorna till Miami finns tillgängliga via resebyråer.

  – Att man vågar satsa efter dessa tuffa tider är ett tydligt bevis på Stockholms starka position och en satsning på den största marknaden i Skandinavien, säger Charlotte Ljunggren från Swedavia.

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!