• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Vinn en resa i vinets tecken – upplev La Rioja från sin bästa sida

  La Rioja är en av Spaniens absolut bästa vinregioner. Denna fascinerande och lyckosamma del av landet erbjuder lugn och harmoni blandat med kulinariska upplevelser. Här lagras det goda vinet i väntan på att få ackompanjera den ideala maträtten. Nu kan du vinna en resa för två till La Rioja och tre nätter på det exklusiva Viura Hotel.

  Vinn en resa i vinets tecken – upplev La Rioja från sin bästa sida
  Foto: Viura Hotel

  Viura Hotel ligger i Villabuena de AIlava, en liten medeltida by omgiven av berg och vingårdar. Hotellet har en annorlunda design och består av spännande kuber i olika storlekar med imponerande panoramafönster. Det har blivit omskrivet i flera stora internationella livsstils- och resemagasin.

  Det avkopplande landskapet och det vackra boendet ger en exklusiv känsla. Hotellets restaurang serverar mat från en väl komponerad meny, som baserats på köken i Baskien och Rioja. Det här är verkligen ett ställe som erbjuder njutning för alla sinnen. Här kan du läsa mer om hotellet.

  Nu kan du vinna en vistelse på Viura Hotel. 

  I priset ingår:

  • Flyg t/r till Bilbao.
  • Tre hotellnätter i dubbelrum på Viura inklusive frukost.  

  Så här gör du för att tävla

  Svara på frågan nedan och motivera varför just du ska vinna en resa till den fantastiska Rioja-regionen och en vistelse på Viura Hotel.

  Lycka till!

  Tävlingen är avslutad, nedan ser du de korrekta svaren (grön text).

  1 . Varför luftar man vin?

  • Rätt svar: Man vill tillsätta syre för att frigöra dofter och smaker
  • Svarsstatistik

  2 . Motivera varför just du ska vinna en resa till den fantastiska Rioja-regionen och skriv vem du tänker ta med dig på resan.

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!