• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Resepodd: Kryssningar

  Vad är grejen med att åka på kryssning? Handlar det om längtan tillbaka till en gammeldags turistvärld av lyx och glamour? Kyssningsentusiasten Hannah Runsten har svaret.

  En smäcker vit atlantångare som glider fram på det lätt krusade azurblå havet. Damer i långklänning och män i smoking i en matsal med röda sammetsdraperier. Lerduveskytte på övre däck. En butler som serverar champagne till dig där du sitter i en mahognyfåtölj i din knirrande hytt. Kryssningsresor bär på nostalgiska och romantiska drömmar om en lyxig och gammeldags turistvärld. Om la belle époque. Om ett liv väsensskilt från vardagen på landbacken.

  Hannah Runsten är till vardags redaktör på muskelbyggartidningen Body. När hon reser på semester är det kryssningar som gäller De senaste åren har hon och hennes pojkvän åkt på fler kryssningar än de flesta av oss skulle hinna med på ett helt liv. I tionde avsnittet av Vagabonds Resepodd pratar hon med Vagabonds Per J Andersson om sina favoritkryssningar i Karibien och Medelhavet – och vad hon innerst inne tycker om dygnskryssningarna på Ålands hav.

  Lyssna på Vagabonds resepodd i iTunes här (ge gärna ett betyg)
  Direktlänk till avsnittet som MP3-fil
  För Android ladda ner en lämplig poddspelare och prenumerera på: http://vagabond.libsyn.com/rss

  Eller lyssna genom att klicka på spelaren ovanför.

  Läs också våra kryssningsreportage:

  På kryssning i Västindien
  Kryssning i Medelhavet
  Kryssa i Karibien
  Kryssning i Thailand
  Solig kryssning längs Nilen
  Kryssa från New York till Shanghai med sprillans nytt fartyg

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!