• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Resepodd: Allt om London

  London är fullt av turistklichéer. Vagabond åkte till London och pratade med Londonsvensken Yasmine Åkermark för att ta reda på vad som döljer sig under den turistiga ytan. Flera insikter, utsikter och konkreta restips utlovas.

  Yasmine Åkerman, London, podcast, Londonblogg

  Londonbloggaren Yasmine Åkermark på indiska kaféet Dishoom i Covent Garden, där podden spelades in. Foto: Per J Andersson

  Vad gör jag när jag är klar med Madame Tussauds och London Eye? För att ta reda på det åkte Vagabonds Per J Andersson till London för att prata med Vagabonds Londonbloggare Yasmine Åkermark.

  Yasmine är entreprenör, tv-reporter, dokumentärproducent och inte minst Londonbo. Hon kallar London för sitt hem och har en förkärlek för sydöstra London, långa tågresor och dåliga kriminalromaner. Hennes motto: "När en är trött på London är en trött på livet".

  I det 18:e avsnittet av Vagabonds Resepodd pratar Per och Yasmine om det etniska London, parkerna, pubarna, ölet, maten, musikalerna och engelsmännen och deras smak, stil och beteenden.

  Lyssna genom att klicka på spelaren här ovanför eller sök upp Resepodden i iTunes i i din iPhone eller Podcast-appen i din androidtelefon.

  Du kan också klicka här och ladda ner avsnittet till din dator/padda/läsplatta/mobil. 

  Tips och inspiration inför din Londonresa

  Yasmines Londonblogg

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!