Norge i ett nötskal

Electro på operan

2016-02-21 21:31 Kommentera
Kategori: Astrid S, electro, elektro, Matoma, norsk musik, operan, Oslo

Norge älskar norska artister - inte minst de som gör sig stora namn även utomlands. Matoma har med sin tropiska housemusik blivit en av världens största EDM-artister - och också den första artist som hållit konsert i foajén till operan. Biljetterna sålde slut på några dagar, och likaså den annonserade extrakonserten.

Matoma står och blir intervjuad i vad som känns en evighet innan jag kan snika förbi och sätta igång förberedelserna inför one-taken ovan. Det är inte alla house-DJ:s som klarar av att framföra sina låtar akustiskt, men där kunde Matoma dra igång flygeln utan problem.

Ibland klagar jag på att Norge är bakåtsträvande, men när housemusik får ta plats i operahuset kan man faktiskt inte klaga. Hur många gånger har Avicii blivit inbjudan att uppträda på Kungliga Operan?

2016-02-21 21:31 Kommentera
Kategori: Astrid S, electro, elektro, Matoma, norsk musik, operan, Oslo

Anonym 1057764695

Landet där helgaktiviteten alltid är hyttetur, lunchmackan och North Face-väskan är dominerande religioner, det råder fullständig matvarukommunism och som förargligt nog fick Skandinaviens vackraste vyer. Jag har flyttat hit intet ont anandes om att vårt kära grannland inte är att förväxla med Sverige.

Webbfrågan

  • Hur tränar du helst under resan?

Vagabonds nyhetsbrev

Över 20 000 läsare! Vagabonds nyhetsbrev är gratis och kommer till dig en gång i veckan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206