Norge i ett nötskal

Utsikt med privatkonsert

2016-03-23 10:50 Kommentera
Kategori: Bergen, Fløibanen, privatkonsert, Silja Sol, utsikt

I Bergen är det bästa transportmedlet Fløibanen - ett litet tåg med basstationen mitt i centrum som tar dig upp i höjden i vacker utsikt. För att göra videon ovan ordnade vi en liten privatkonsert med Bergen-artisten Silja Sol som resten av passagerarna tacksamt tog emot (de gick i alla fall med på att vara tysta).

Med eller utan konsert, Fløibanen är ett obligatoriskt turiststopp. Eller så kan du göra som Bergen-borna själva, gå.

2016-03-23 10:50 Kommentera
Kategori: Bergen, Fløibanen, privatkonsert, Silja Sol, utsikt

Anonym 1057764695

Landet där helgaktiviteten alltid är hyttetur, lunchmackan och North Face-väskan är dominerande religioner, det råder fullständig matvarukommunism och som förargligt nog fick Skandinaviens vackraste vyer. Jag har flyttat hit intet ont anandes om att vårt kära grannland inte är att förväxla med Sverige.

Webbfrågan

  • Hur tränar du helst under resan?

Vagabonds nyhetsbrev

Över 20 000 läsare! Vagabonds nyhetsbrev är gratis och kommer till dig en gång i veckan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206