Resa med barn-bloggen

Inte mörda barnen

2014-02-26 08:33 Kommentera

Michael O'Leary, Ryanairchefen, är känd för sina spektakulära uttalanden. I brittiska Telegraph har han just blivit intervjuad om sina egna resvanor. Där får vi också veta lite mer om hans relation till sina fyra barn. Citatet lyder såhär:

Hur ofta reser du?
– Jag reser normalt i jobbet ett par gånger i veckan men om man menar ordentliga semestrar så är jag begränsad till en skidsemester och en sommarsemester per år. Men jag har fyra barn under åtta så jag är inte säker på att de kvalar in som semestrar egentligen. Vi tillbringar två veckor med att försöka låta bli att mörda dem.

Ja, snälla Michael O'Leary, försök att låta bli.

2014-02-26 08:33 Kommentera

Anonym 283429936

Frilansjournalist och trogen Vagabondmedarbetare. Mamma till Anton, 4 år, och Alice, 2 år. Jag trivs som bäst när barnen är med på resan och vill visa dem världen. Vi har seglat i Grekland, flugit mellan öar i Karibien, vandrat på Mallorca, bilat Lanzarote runt och mycket mer. Jag vurmar dessutom för ett ansvarsfullt resande, och vill bidra till att världen ska vinna på vårt resande – inte tvärtom.

Webbfrågan

  • Hur tränar du helst under resan?

Vagabonds nyhetsbrev

Över 20 000 läsare! Vagabonds nyhetsbrev är gratis och kommer till dig en gång i veckan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842