Annons
Annons
Sara Arnald, Urban Lindstedt och Karin Wallén är hjärnorna bakom den nya resepodden Tur & Retur.

Sara Arnald, Urban Lindstedt och Karin Wallén är hjärnorna bakom den nya resepodden Tur & Retur.

Nyhet

Premiär – Vagabond i samarbete med nya resepodden Tur & Retur

Tur & Retur är en ny svensk resepodd med målet att inspirera resenärer och ge ett nytt perspektiv på resande. Podden görs av de tre erfarna resejournalisterna och Vagabondmedarbetarna Urban Lindstedt, Sara Arnald och Karin Wallén och kommer att finnas på Vagabonds hemsida.

Text: Johanna Jackson • 2017-02-24 Uppdaterad 2017-02-24

Idag har första avsnittet av den nya resepodden Tur & Retur premiär. Bakom podden som kommer ut en gång i veckan varje torsdag står resejournalisten och krönikören Karin Wallén, resefotografen Sara Arnald och branschjournalisten Urban Lindstedt. Varje avsnitt kommer att bjuda på reseinspiration, berättelser från världen och smarta tips. 

– Det känns riktigt kul att få presentera detta samarbete som vi gör ihop med några av våra nära frilansare Sara, Karin och Urban. Det har länge saknats en kvalitetspodd kring resor och jag tror Tur & Retur kommer fylla detta tomrum, säger Tobias Bestelid, chefredaktör på Vagabond. 

Varje avsnitt kommer att avhandla tre ämnen: En destination, en praktisk konsumentfråga och ett restema. I premiäravsnittet avhandlas multikulturella Malaysia, valutapanik och träning på resan. Podden finns på Itunes, på Tur & Returs hemsida och på Vagabond under fliken “Podcast”.

Trevlig lyssning!


Text: Johanna Jackson • 2017-02-24
NyhetPodcast

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top