Annons
Annons

926739.jpg

Brasilien

Resepodd: Sydamerika

Colombias karibiska kust och Bolivias högplatå. Brasiliens storstäder och Perus världskända sevärdheter. Författaren Magnus Linton berättar om de bästa resorna i Sydamerika i ett samtal med Vagabondredaktören Per J Andersson. Dessutom: punkterade fördomar, boktips och matglädje.

Text: • 2014-03-12 Uppdaterad 2021-07-21

Sydamerika är en kontinent som känns både hemtam och exotisk. Blandningen av europeisk och inhemsk kultur skapar en spännande mix. Men fördomarna och farhågorna är många. Hur är det med den trista maten, de farliga drogsyndikaten, den outforskade djungeln och de tio meter långa anakondorna? Lugn, dina rädslor och urgamla, otidsenliga föreställningar får sig en rejäl smocka i den här podden.

Vagabonds Per J Andersson och författaren Magnus Linton, mångårig medarbetare i Vagabond, pratar om världen som Per knappt vet något om, men som varit en del av Magnus liv i decennier. Kort sagt: Sydamerikanovisen möter Sydamerikanörden.

Magnus Linton har bland annat skrivit böckerna Cocaina och Americanos – läs mer på författarens egen hemsida: http://magnuslinton.com/.

Lyssna på Vagabonds resepodd i iTunes här (ge gärna ett betyg)
Direktlänk till avsnittet som MP3-fil
För Android ladda ner en lämplig poddspelare och prenumerera på: http://vagabond.libsyn.com/rss

Eller lyssna genom att klicka på spelaren ovanför.

Annons:
Resepodd: Sydamerika

Text: • 2014-03-12
BrasilienColombiaPeruPodcast

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top