Annons
Annons
Redaktionen

Redaktionen

Nyhet

Tur & Retur avsnitt 12: Safari i Östafrika & äventyr i Vancouver

Lotta Bauer är safariguiden som älskar sitt Östafrika, där hon bott i femton år. Nu fortsätter hon åka dit som reseledare för Temaresor. Hör henne berätta om hur det fungerar att åka på safari, vad som gör savannen till en plats hon alltid återvänder till, och hur det gick till när hon fick Tur &

Text: Redaktionen • 2017-05-11 Uppdaterad 2021-08-13
Lotta Bauer är safariguiden som älskar sitt Östafrika, där hon bott i femton år. Nu fortsätter hon åka dit som reseledare för Temaresor. Hör henne berätta om hur det fungerar att åka på safari, vad som gör savannen till en plats hon alltid återvänder till, och hur det gick till när hon fick Tur & Returs Sara Arnald och Karin Wallén att tappa frukosthakan en tidig morgon på en klippa i nationalparken Tsavo West.
 
Vancouver i Kanada blir gång på gång utsett till världens bästa plats att bo på. Vi luskar i varför, och dyker ner i stans kontraster, där hurtiga yoga- och friluftsmänniskor och medvetna hipsters möter en oväntat mörkare sida av stan. Dessutom blickar vi ut över staten British Columbia och drömmer oss bort till kajakvatten, späckhuggare och dramatiska berg, där både Lotta, Sara och Karin har sina favoriter.

Kära Vancouver: Storstad mitt i naturen

Afrikas bästa safariresor

Tur & Retur avsnitt 11: Okända Réunion, smartaste reseapparna & att vandra sig hel på El Camino


Text: Redaktionen • 2017-05-11
NyhetPodcast

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen