Annons
Annons
Redaktionen

Redaktionen

Nyhet

Tur & Retur avsnitt 16: Couchsurfing förbättrar världen & Puerto Ricos bombade paradisstränder

Vi snackar än en gång med den minimalistiska vagabonden Mats Andrén, som under sina långvandringar i världen många gånger har ägnat sig åt Couchsurfing. Det vill säga att bo gratis hemma hos folk. Hur går det till, vad förväntas och vad är för- och nackdelarna? Karin Wallén, som varit både gäst och värd inom Couchsurfing

Text: Redaktionen • 2017-06-16 Uppdaterad 2021-08-13

Vi snackar än en gång med den minimalistiska vagabonden Mats Andrén, som under sina långvandringar i världen många gånger har ägnat sig åt Couchsurfing. Det vill säga att bo gratis hemma hos folk. Hur går det till, vad förväntas och vad är för- och nackdelarna? Karin Wallén, som varit både gäst och värd inom Couchsurfing har sett båda sidor av myntet.

Puerto Rico är den karibiska ön där allt kan hända. Den är liten nog att köra runt på en dag, men den som stannar till här och där kommer att upptäcka allt från grisfester på Pork Highway till tät regnskog och övergivna stränder som tidigare varit amerikanska militärövningsområden. Hör om när Sara Arnald och Karin Wallén irrade omkring bland vildhästar och pizzastora krabbor och paddlade kajak i guldglittrande vatten.

Tur & Retur avsnitt 15: Tågluffandets magi & att packa som en vinnare

Puerto Rico: Karibisk stolthet i landet mittemellan

Möt bloggaren som tjänar en halv miljon dollar om året på att resa


Text: Redaktionen • 2017-06-16
NyhetPodcast

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top