Annons
Annons
Annons
Redaktionen

Redaktionen

Albanien

Tur & Retur avsnitt 18: Drömmen om en klassisk roadtrip i USA & Albaniens vackra berg

Vagabonds chefredaktör Fredrik Brändström har gjort flera av de klassiska roadtripsen i USA. Känslan att resa i en film, fast bättre, fastnar medan milen försätter dig i ett meditativt tillstånd. Men ha inga förväntningar på maten utanför metropolerna, som består av hamburgare morgon, middag och kväll. Fredrik lär dig också att undvika nybörjarmisstag som att

Text: Redaktionen • 2017-07-07 Uppdaterad 2021-06-23
Annons

Vagabonds chefredaktör Fredrik Brändström har gjort flera av de klassiska roadtripsen i USA. Känslan att resa i en film, fast bättre, fastnar medan milen försätter dig i ett meditativt tillstånd. Men ha inga förväntningar på maten utanför metropolerna, som består av hamburgare morgon, middag och kväll. Fredrik lär dig också att undvika nybörjarmisstag som att köra för långt varje dag.

Urban Lindstedt är inte riktigt lika begeistrad i att lägga mil efter mil på Autobahn i Tyskland för att övernatta i riktigt trista byar. Inkapslad i bilen, betalvägar och likriktade motorvägsrestaurangen blir bilen stående när de väl landat i en stad eller vacker by.

Annons

Fredrik har precis besökt snackisen Albanien med vackra berg och de sämsta vägarna i Europa. I norra Albanien är turismen i sin linda och det är äventyrarna som kommer för att vandra i det vackraste landskap Fredrik har sett.

Tur & Retur avsnitt 17: Johnny Depp i Saint-Tropez och party på flodbåtar i Belgrad

Vagabonds nya bok "Roadtrip" – bibeln för dig som drömmer om att resa med bil i USA


Text: Redaktionen • 2017-07-07
AlbanienPodcastUSA

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top