Vad sägs om en weekend i Stockholm eller kanske staycation? Vinn en hotellnatt på Blique by Nobis. Foto: Beatrice Graalheim

Tävling

Tävling: Vinn en hotellnatt på Blique by Nobis i Stockholm

Vad sägs om en weekend i Stockholm? Var med och tävla om en hotellnatt på Blique by Nobis. Det enda du behöver gör är att svara på vår enkla fråga.

Text: Redaktionen • 2022-02-18

Blique by Nobis är hotellet som har något för alla. En välkomnande och öppen lobby där stora betongytor med råa material som stålplåt och metall står i kontrast till färgstarka tavlor, skinnsoffor och långa träbord där entreprenörer smattrar på sina tangentbord. Här varvas konserter med konstutställningar och gårdsfester. Inredningen följer med upp till rummet – stilrent med andra ord.

En favorit är takbaren Arc på 13:e våningen. Det är trendigt, minimalistiskt och avslappnat. Utsikten över Stockholms takåsar är svår att motstå och smårätterna i restaurangen för tankarna till Asien. Soffgrupper och gungor bjuder in på häng på utomhusterrassen och framåt kvällen vandrar tankarna iväg till Berlin eller New York. Eller varför inte Japan? Här finns nämligen en fin lista på Sake – det traditionella risvinet från Japan.

Så här tävlar du:

Berätta nedan vad du skulle vilja få ut av en weekend i Stockholm.

Tävlingen avslutas 25 februari kl 09.00.

Natten gäller för ett dubbelrum under 2022. Man kommer överens om datumet i samråd med Blique by Nobis.

Tävlingen är inte sponsrad, stödd, administrerad eller knuten till Instagram på något sätt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.


Text: Redaktionen • 2022-02-18
RestipsTävling

Scroll to Top