Tävla med Vagabond och vinn en resa till Thailand. Foto: GettyImages

Restips

Vinn en drömresa till Thailand

Vi är många som längtar efter Thailand och nu öppnar landet upp igen! Därför ordnar vi på Vagabond en fototävling på vår Instagram i samarbete med Thailändska Turistbyrån.

Text: Redaktionen • 2021-09-21

Vad skulle du säga om att resa till Thailand? Dela ditt bästa Thailands-minne på Instagram. Vinnaren får en flygbiljett t/r med Qatar Airways (värde 9 000 kronor) till Thailand.

Så är du med och tävlar!

Dela ett foto från Thailand på Instagram och tagga bilden #vagabondthailand. OBS: endast en bild per tävlande. Bilden kan vara nytagen eller flera år gammal, vi bedömer kvaliteten och känslan. OBS! Du måste även ha ett öppet Instagramkonto för att kunna vara med och tävla (annars kan vi inte se bilden).

Tävlingen pågår fram till 4 november och vinnaren utses av Vagabonds redaktion. Följ oss gärna på Instagram: @vagabondmagasin @amazingthainess @qatarairways

Med Qatar Airways flyger du smidigt via Doha till flertalet populära destinationer i Thailand. Qatar Airways har vunnit många fina priser och utsågs till ”Årets flygbolag 2021” av AirlineRatings. Eftersom du som resenär behöver känna en trygghet och flexibilitet erbjuder Qatar Airways gratis ombokningar och avbokningar för alla flygresor fram till 31 maj 2022.

Tänk! Det här kan vara du i Thailand. Foto: GettyImages


Text: Redaktionen • 2021-09-21
RestipsThailand

Scroll to Top