Läs Vagabond digitalt

Läs Vagabond digitalt! Du som prenumererar på papperstidningen får givetvis tillgång till e-tidningen utan extra kostnad. Men även du som inte prenumererar kan läsa Vagabond som e-tidning genom att teckna ett abonnemang på Flipp eller Readly. Nedan hittar du våra digitala alternativ för mobil, surfplatta och desktop.

Du kan välja mellan flera olika sätt att läsa e-tidningen.

Prenumeranter

För att läsa tidningen digitalt som prenumerant går du först in på vår magasinapp Flipp.se/solo och skapar och aktiverar ett konto kopplat till din prenumeration. När du aktiverat ditt konto kan du välja att läsa tidningen direkt på din dator eller på surfplatta eller mobil. För att läsa tidningen på surfplatta eller mobil ska du först ladda ned appen Flipp Sverige i Appstore eller i Google Play. Logga sedan in med hjälp av kontouppgifterna som du skapat på Flipp.

IOS-användare hittar Flipp-appen här

Androidanvändare hittar Flipp-appen här

Icke-prenumeranter

Om du vill lösa en digital prenumeration på Vagabond kan du teckna en prenumeration på Flipp eller Readly. För 99 kronor/månaden får du tillgång till en uppsjö av magasin, däribland Vagabond. Läser tidningen gör man genom att ladda ned respektive tjänsts app.

IOS-användare hittar Flipp-appen här

Androidanvändare hittar Flipp-appen här

IOS-användare hittar Readly-appen här

Androidanvändare hittar Readly-appen här

Välkommen till digitala Vagabond – Bon Voyage!