Om Vagabond

VAGABOND

"Vagabond är Sveriges största resemagasin. Vi visar vägen till okända guldkorn världen över och ger dig tipsen som förgyller din resa." - Fredrik Brändström, chefredaktör

Vagabond startades 1987 och är nu Sveriges i särklass starkaste varumärke när det kommer till reseinspiration och reseinformation. Från att ha varit en tidning som riktade sig till unga äventyrare och backpackers så har Vagabond med åren blivit en bred produkt för reseintresserade av alla åldrar. Här kan du läsa om spännande och udda resmål som få har besökt, samtidigt som vi levererar de bästa tipsen för semesterresan till Grekland eller London.

Tidningens initierade resetips, välskrivna resereportage och fantastiska bilder har upprepade gånger vunnit flera prestigefulla pris, bland annat Publishingpriset och flera kategorier i Tidskriftspriset, som delas ut av Sveriges Tidskrifter.    

Kvalitét, trovärdighet, nyfikenhet och passion går hand i hand i allt som Vagabond producerar, vare sig det är print eller digitalt, kurser eller böcker.

Resemagasinet Vagabond kommer ut med 11 utgåvor per år. Teckna en prenumeration här.

Vagabond.se är Sveriges mest besökta resesajt med mängder av inspiration och oberoende information om resor. Här finns allt inför resan – inspirerande resereportage och reseguider, nyheter, resetips, granskningar, bloggar, filmklipp, bildspel och tävlingar.

Fredrik Brändström, Chefredaktör

fredrik@vagabond.se

Vill du veta mer? 

Annonsera

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Kontakta oss som jobbar på Vagabond