Nyhet

Ny lista: Billigaste destinationerna för femstjärnig hotellyx

Längtar du efter lyxiga hotellrum men har en begränsad budget? Boka en biljett till Malaysias huvudstad Kuala Lumpur, Riga eller Egypten – här finns nämligen de mest prisvärda boendena när det kommer till stjärnor. Det visar färsk data från Hotel Price Index, som sammanställer snittpriser på hotell världen över.

Malaysia

Här bor du i lyxvillor på vatten – för under 1000 kronor natten

Lyxbungalows på pålar är ju inte direkt förknippat med budgetresande. Men det finns hopp även för den som har en skral reskassa. I Malaysia kan man nämligen checka in i en villa på vattnet för 97 dollar per natt, eller cirka 815 kronor.

Nyhet

Maxa lyxen på semestern – här får man flest hotellstjärnor för pengarna

Ute efter femstjärnig lyx under 1000-lappen? Boka då en flygbiljett till Riga, Kuala Lumpur eller Istanbul – här finns nämligen de mest prisvärda boendena när det kommer till stjärnor. Det visar färsk data från Hotel Price Index som sammanställer snittpriser på hotell världen över.

Malaysia

Nytt höghastighetståg ska förkorta restiden mellan Singapore och Kuala Lumpur

Från fyra timmar till 90 minuter. Så lång tid kommer resvägen mellan Singapore och Kuala Lumpur att ta när det nya höghastighetståget mellan metropolerna börjar rulla.

Malaysia

Topp 10 i Kuala Lumpur

Glassiga gallerior och hisnande skyskrapor. Kuala Lumpur är ingen kärlek vid första ögonkastet, men växer i hjärtat för den som hittar rätt. Här är 10 saker du inte får missa i den malaysiska huvudstaden.

Malaysia

Malaysia upp och ner

Var finns Malaysias själ? I Kuala Lumpurs futuristiska shoppinggallerior? I djungelns mytiska kolonialdrömmar? Eller i Perhentian Islands vita sand? Sökandet pågår i tio veckor och skrämmer nästan livet ur oss.

Malaysia

Malaysia – en modern totalupplevelse

Redan på Kuala Lumpurs läckert futuristiska flygplats står det klart; det här är det moderna Asien, det är i Malaysia det händer just nu, det är här du ska vara, det är här du ska uppleva Georgetown, Cherating, Perhentian Kecil och Kuala Lumpur.

Scroll to Top