Nice

Restips

Här är Europas mest flirtvänliga sommarresmål

Var är det lättast att hitta en sommarflirt? Vilken europeisk stad bjuder på flest singlar redo för dejting? Det har en ny undersökning tagit reda på, och flera svenska sommarstäder finns med på listan.

Nyhet

Turistbojkott ett trubbigt instrument

Turistbojkott av länder med bristande demokrati är ett trubbigt instrument som drabbar de som lever av turismen snarare än den orättfärdiga regimen, tror Vagabonds redaktör Per J Andersson.

Frankrike

Nice: Guideboksförfattarens 7 favoriter

Kristina Svensson är författare till guideboken Mitt Nice och hamnade på den Franska Rivieran av en slump. Sedan dess har hon kommit tillbaka år efter år. Här är hennes favoriter i den pastellfärgade staden.

Frankrike

Nya Nice: Rivierans charmigaste kvarter

I kvarteren mellan Place Garibaldi, hamnen och gamla stan, har en nytänd stadsdel börjat växa fram. Postnummer 60300 är det mest spännande kvarteret i Nice just nu. Förändringens vindar förvandlar vanliga gamla hushållsbutiker och ingrodda sunkhak till trendiga barer och restauranger.

Restips

Förläng sommaren! 5 sköna städer med bad i höst

Förläng sommaren med en weekendresa i en stad med strand. Här är våra favorittips i Europa, sköna städer dit det finns direktflyg och där du kan kombinera stadens puls och fördelar med ett svalkade dopp i havet.

Frankrike

Stad + strand = sant

Suktar du efter både citypuls och badstrand så behöver du inte välja. Boka en weekend till någon av följande städer så får du det bästa av två världar.

Frankrike

Nice price!

Nice har en air av jetset och flärd. Men franska Rivierans metropol är betydligt mer plånboksvänlig än sitt rykte. Och att se och synas är alldeles gratis.

Scroll to Top