Riga

Nyhet

Maxa lyxen på semestern – här får man flest hotellstjärnor för pengarna

Ute efter femstjärnig lyx under 1000-lappen? Boka då en flygbiljett till Riga, Kuala Lumpur eller Istanbul – här finns nämligen de mest prisvärda boendena när det kommer till stjärnor. Det visar färsk data från Hotel Price Index som sammanställer snittpriser på hotell världen över.

Lettland

24 timmar i Riga

Baltikums vackraste stad ligger bara en kort flyg- eller båtresa bort från Sverige. Häng med på ett laddat dygn i Riga!

Lettland

Vinterweekend – redaktionens bästa storstadstips

Du har fyra dagars ledighet – och en stor portion lust att upptäcka en ny stad. Vart styr du kosan? Här är Vagabondredaktionens favoritresmål för en weekend i vintermörkret.

Lettland

Saker du inte får missa i Riga

Riga har en meny fylld av sevärdheter och upplevelser att välja bland. Vagabond har plockat ut godbitarna som du inte bör missa, allt från shopping i saluhall, mullrande orgelmusik till stans bästa öl. Ta för dig och njut!

Lettland

Riga – Upptäck Baltikums Barcelona

I händerna på arkitekten Mikhail Eisenstein förvandlades Riga till något som ibland för tankarna till Gaudís Barcelona. En storstadshappening av karamellrosa hus, pampiga boulevarder och lekfulla jugendfasader.

Lettland

Julshopping i Riga

En stolt stad med ståtliga palats, kastanjekantade avenyer och trevliga kaféer – bara ett stenkast från Sverige. Vagabond ger julshoppingtipsen till Lettlands huvudstad.

Estland

5 destinationer för chokladälskaren

Afrika, Europa, Sydamerika … och så den sjunde kontinenten: choklad. Vi tar dig dit. Till världens mest lyckobringande kakaofällor. Följ med.

Scroll to Top