Tel Aviv

Israel

Strängare regler för elsparkcyklar i Tel Aviv

Elsparkcyklarna fått kritik för bristande trafiksäkerhet, kort livslängd och för att skräpa ner allmänna platser. Hur ska det nya färdmedlet anpassas till städerna? Tel Aviv har infört nya strängare regler som kan bli vägledande för andra städer.

Israel

Världens största veganfestival arrangeras i Tel Aviv

Tel Aviv har blivit ett mycket populärt resmål för veganer. Mellan 5 och 6 juni anordnas världens största veganfestival i staden. På plats kommer det att finnas över 100 veganska matställen där man kan mätta magen.

Barbados

Vagabond korar: Världens 25 bästa stränder

Vagabond har rest jorden runt på jakt efter världens bästa stränder. Här är våra 25 favoriter – från romantiska och avlägsna till äventyrliga och urbana.

Israel

Guide: Tel Aviv

Ska du resa till Tel Aviv? Läs Vagabonds guide till den coola staden.

Israel

6 ställen du inte får missa i Tel Aviv

Stadens bästa falafel, de skönaste marknaderna och en politisk konsthall – här är platserna du inte vill missa i Tel Aviv.

Israel

Bästa hotellen i Israel – 8 tips för alla plånböcker

Roadtrip i öknen eller partyweekend i Tel Aviv? Historisk rundvandring i Jerusalem eller vandring i en lummig flodsänka i naturområdet Ein Gedi? Mångfacetterade Israel bjuder på otaliga möjligheter. Men vart ska man bo? Här kommer några av våra bästa tips på boende i Israel. Från kojor i öknen till lyxiga boutiquehotell mitt i smeten.

Israel

20 måsten i trendiga Tel Aviv

Den vita staden, Mellanösterns Miami, The Big Orange eller för de riktigt inbitna – Tellan. Kärt barn har många namn. När du en gång fått smak på den sprudlande staden är det lätt att vilja vända åter.

Scroll to Top