Voyage By Me

Annons
Partner

12 skäl till varför du borde upptäcka Sri Lanka

Strax söder om Indiens sydspets ligger det tropiska paradiset Sri Lanka. Den droppformade ön har blivit allt mer poppis som semesterdestination under de senaste åren. Här förklarar vi varför.

Annons
Partner

8 anledningar: Därför ska du åka till Vietnam

Kritvita paradisstränder, böljande risfält, den trolska dimman och huvudstaden Hanoi. Reseproffset Charlotta Naumann, grundare av resesajten Voyage By Me, hyser en alldeles speciell kärlek till Vietnam. Här delar hon med sig av sina bästa tips till dig som är nyfiken på den asiatiska pärlan – en destination som blivit ett spännande alternativ till Thailand.

Annons
Partner

Knepet: Så blir din drömresa billigare

Sri Lanka, Indien, Burma… Att se andra länder är underbart ­– men skapar ofta stora hål i plånboken. Här är knepet som kan göra drömresan 20-30 procent billigare.

Annons
Partner

Nya trenden: Skapa drömresan tillsammans med lokal expert

Charter i all ära. Det nya är att skräddarsy sin resa tillsammans med en lokal expert. – Det här är väldigt stort i andra delar av Europa, säger Charlotta Naumann, grundare av resesajten Voyage By Me.se, som nu tar trenden till Sverige.

Annons
Partner

Listan: Tio anledningar att åka till Indien – det här får du inte missa

Färgsprakande miljonstäder, avslappat strandliv, ett av världens sju underverk och den eviga snön i Himalaya. I Indien finns något för alla. Här listar reseproffset Charlotta Naumann, Voyage By Me:s grundare, sevärdheterna du inte får missa.

Annons
Partner

Därför ska du resa med en lokal guide

När du bokar en semester med resesajten VoyageByMe.se får du en häftig upplevelse. Anledning: Du åker med någon som verkligen kan landet du besöker. Här har vi listat alla fördelarna med den nya trenden – att resa tillsammans med en lokal guide.

Annons
Partner

Anette hakade på nya resetrenden – och slapp turistfällorna

Hennes starkaste minne är den blodröda solnedgången som syntes från husbåten i Keralas lummiga flodsystem. Anette Trulsson är en av dem som har hakat på den nya resetrenden, där man reser tillsammans med en lokal guide. – Konceptet passade oss perfekt. Vi slapp turistfällorna och fick hjälp att maxa vår vistelse, säger hon.

Annons
Partner

10 upplevelser du inte får missa i Kambodja

Antalet turister ökar i Kambodja. Men jämfört med Thailand och Vietnam är landet fortfarande en relativt oexploaterad pärla – en perfekt höst- och vinterdestination för den som vill fly mörkret och kylan. Här listar vi det du inte får missa under ett besök.

Annons
Partner

Packlistan: Det här har reseproffset alltid med sig

Redan som liten bilade hon runt i Europa med sina föräldrar. I dag har Charlotta Naumann, 51 år, gjort över 300 resor runt om i världen – dessutom har hon startat resesajten voyagebyme.se. Här berättar reseproffset om sina bästa upplevelser – och tipsar om vad du absolut måsta packa ner i resväskan.

Annons
Partner

Så maxade de resan till Sri Lanka

Resan till Sri Lanka blev mycket bättre än vad Ina Karlsson någonsin hade vågat hoppas på. Tillsammans med sin make och fyra vänner hakade de på den nya trenden och reste runt tillsammans med en lokal guide. – Det känns som att vi har upplevt landet på riktigt och samtidigt fått en vän för livet, säger hon.

Scroll to Top