Lucerne

Tävla och vinn en resa till Lucerne i Schweiz!

Tävla med Vagabond och du har chansen att vinna en resa till Lucerne i Schweiz. I resan ingår flyg och tåg för två personer samt två hotellnätter i Lucerne.

Tävlingen avslutas 3 november 2022.

Lucerne – sinnebilden av Schweiz

Staden, sjön, bergen. Ingen annanstans hittar du så mycket Schweiz i ett så litet område: Vad du än förväntar dig av en unik stad så kommer Lucerne inte att göra dig besviken. Den medeltida bron Kapellbrücke anses vara en av Europas äldsta täckta broar och muren Museggmauer med sina nio torn är perfekt att utforska till fots. Lucernesjön är ett naturmecka fyllt av utflyktsmål och sevärdheter för den som söker en variationsrik semester i Schweiz. Utforska den gnistrande sjön från en historisk ångbåt eller njut av en middagstur på en lyxig katamaran. Kombinera med toppturer på bergstopparna Pilatus eller Rigi eller boka in en vinprovning med viner från området i Stansstad.

Från 12 till 22 januari 2023 blir Lucerne återigen en lysande mötesplats. På Lilu Light Festival Lucerne kommer artister från hela världen att presentera ljusets olika och fascinerande aspekter. Under elva dagar kommer torg, sevärdheter och gränder i staden Lucerne att vara konstnärligt upplysta från kl 18–22 varje dag.

Scroll to Top