Annons
Annons
Nyhet

Ingen terrorfilm på flyget

Passagerarna på SAS flygningar kommer inte att få se filmen United 93 under resan. – Vi ska definitivt inte visa United 93 på våra flygningar, säger Hermine Wachtmeister, ansvarig för underhållningen ombord på SAS International till Aftenposten. United 93, som har fått bra recensioner, handlar om flygkapningsdramat som inträffade den elfte september 2001. Men enligt

Text: Redaktionen • 2006-08-23 Uppdaterad 2006-08-23

Passagerarna på SAS flygningar kommer inte att få se filmen United 93 under resan.

– Vi ska definitivt inte visa United 93 på våra flygningar, säger Hermine Wachtmeister, ansvarig för underhållningen ombord på SAS International till Aftenposten.

United 93, som har fått bra recensioner, handlar om flygkapningsdramat som inträffade den elfte september 2001. Men enligt Hermine Wachtmeister var det aldrig aktuellt för SAS att visa filmen. Vilka filmer som ska visas ombord väljs ut av henne tillsammans med en agent.

– Vi visar aldrig filmer som handlar om flygkapningar eller terrorförsök. Men många filmer handlar om det nuförtiden så vi måste vara selektiva. Vi vill ju ha en viss stil och inte stöta oss med någon, säger Wachtmeister till Aftenposten.


Text: Redaktionen • 2006-08-23
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen