Annons
Annons
Fuerteventura, en av Kanarieöarna, är populär destination på höstlovet, liksom weekendresor till Europas storstäder.

Fuerteventura, en av Kanarieöarna, är populär destination på höstlovet, liksom weekendresor till Europas storstäder.

Nyhet

Höstlovet nästan fullbokat

Nu meddelar ännu en charterarrangör att höstlovsresorna snart är slutsålda. Åtta av tio resor är bokade och extraflyg sätts in.

Text: Travel News • 2014-09-10 Uppdaterad 2021-06-23

Höstlovet nästan fullbokat
För den som är flexibel finns fortfarande resor kvar, säger Kajsa Moström på Apollo.

I förra veckan meddelade Fritidsresor att åtta av tio resor var sålda och att höstlovet började närma sig fullbokat.

Nu kommer nästa charterarrangör med samma budskap. Det är Apollo som i ett pressmeddelande skriver att resorna till solen under höstlovet snart är fullbokade. Åtta av tio resor är slut. Från Stockholm är siffran nio av tio. Apollo sätter därför in extraflyg till Kanarieöarna från Arlanda.

– För den som kan resa andra dagar än de mest attraktiva helgavgångarna innan höstlovet finns större möjligheter att hitta en resa. Dessutom är priserna på de avgångarna lägre än de mest attraktiva helgavgångarna. Så för den som kan vara flexibel finns fortfarande chansen att hitta en resa, säger Kajsa Moström på Apollo.

Kruxet med höstlovet är att det är gemensamt för alla Sveriges skolbarn, till skillnad från sportlov som är utspritt på flera veckor och påsklov som infaller två olika veckor, beroende på vart i landet du bor. Trycket på resebolagen blir därför extra stort. Dessutom har stränderna vid Medelhavet chansartat väder så års. Det kan vara sol och badbart och det kan regna en vecka i sträck. Och för mÙ?nga känns Thailand och USA som för långt bort för bara en veckas semester.

Du som läst den här artikeln är kanske intresserad av:

Förläng sommaren med stad och bad.


Text: Travel News • 2014-09-10
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen